2012-10-22 12:52:55• hírek • Póti Orsolya

Szoptatástámogató csoportot indít a Baba-mama Klub

Ezen a héten is érdekes előadással várja az anyukákat, leendő kismamákat a Szatmári Baba-mama Klub. Az október 23-i találkozó témája a szoptatás lesz.

Az igény szerinti és hosszú távú szoptatás - annak ellenére, hogy ez a természetes - sok kisebb-nagyobb gyakorlati problémát rejt magában. A Szatmári Baba-mama Klub abban szeretne segítséget nyújtani a kisbabát nevelő szülőknek, hogy megtalálják a megfelelő életmódot, nevelési szemléletet és gyakorlati megoldásokat.

A keddi találkozó témája a szoptatás lesz, melynek keretében Gödri Réka, a klub vezetője elindítja a szoptatástámogató csoportot, melynek tagjai havonta egyszer találkoznak és hallgatnak a témával kapcsolatos előadásokat. A rendezvény során a résztvevőknek lehetőségük nyílik feltenni a témával kapcsolatos kérdéseiket, illetve megosztani tapasztalataikat.

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt október 23-án, kedden délután 17 órától a Korall Klinika 3. emeleti 301-es termében. A babakocsival érkezőknek rendelkezésükre áll a recepció melletti rendelő, vagy lift biztosítja az emeletre jutást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: